workshop

workshop

Bagerdesign- jule udsmykning-cement-æbler
Bagerdesign-mette bager-rød skulptur

Hej 

Velkommen til mit kreative univers, vil du være med?Workshop

BagerDesign tilbyder workshop, kurser,

til firmaer, skoler, plejehjem og private.

Jeg tilbyder at komme til jer, eller I kommer til mig.

Det siger andre om kurser afholdt af Mette Bager

“Mettes kreative ideer har stor værdi, og hun en top lækker udgave af Jørgen Clevin”.

Kursist Jacob Orfelt, kok

“Mette har en meget smilende stemme, og er en meget autentisk person” at være på¨kursus hos.

Kursist Trine Zangenberg 

“Hun er fuld af gode ideer og en sød person. Kreative kurser med en god grundsubstans, ser løsninger frem for forhindringer”.

Kursist Rie Banner, læge

Mettes workshop er virkelig humoristisk og samtidig tankevækkende og informativ. Denne kombination medvirker til, -at deltagerne ikke kan lade være med at lytte og følge med i workshoppen. Sommerkurset for de indsatte kursister oplevede vi lå i trygge hænder, og Mette lod virkelig deres indre kunster slippe fri og komme til udtryk. Udstyret til den praktiske undervisning var også i orden.

Mette  har en enorm viden om formidling og om kunst. Så vores konklussion fra sommerkurset understøtter vores ønske om at tilbyde de indsatte muligheder for selv at skabe og gøre en forskel.

Lars Kure Undervisningsleder

Horserød Statsfængsel 

Skal du være med i mit univers?  Kom med på en af mine workshopsLad os være kreative sammen.

Det lykkes altid på mine kurser.

Alle kan skabe kunst.

Keramik


 Vi arbejder med moderne keramik udtryk. Alle kan forme, alle kan modellere og skabe keramik. Mærk leret tage sin form i dine hænder. 

Snitte


.Det er fantasktisk at snitte i træ og give hovedet en pause, Tiden flyver af sted sammen med spånerne. Pludselig har du snittet en ske, smørrekniv eller et kranie.

Koble fra og komme helt ned


Kom med på en uges lang kreativ rejse. 

Det fantastiske ved at være kreativ med sine hænder er at du forsvinder ind i nuét og er helt tilstede med en afstreseende virkning.

Smykke


På sølvsmykke kurset får du mulighed for at fremstille dine helt egne unikke smykker i Art Clay Silver. Du får vejledning til materiale håndtering og tekniker.

Linoleumstryk


Glem alt om kedelige linoleumssnit. På kurset tager vi fat i det sjove ved at snitte, valse og. trykke i linolium.

Vi eksperimenterer med at trykke på forskellige matrialer.

Plejehjems kurser


Glæden vil at være med i et fællesskab, og være del i artiviteten også selv som tilskuer. Vi binder borgerne sammen, de skaber relationer til hinanden.

Collage

Vi arbejder med at skabe din helt egen stil inden for collage og skitsetekniker. På kurset gennemgår vi hvordan du skabe dit helt eget udtryk..

Udvikle din streg


Her gennemgår vi hvordan vi arbejder med udvikle vores streg og se hvad der skal til for af få det optimale udtryk i dine billeder. Der vil være en mængde praktiske øvelser.

Sammensæt selv


Du har mulighed for at få skrædersyet et helt unikt kursus. Skriv endelig om dine ideer til hvad kursuset har af indhold.